Sepi

Tässä on Sepi hän on seitsemän vuotias islanninhevos ruuna. Sepi on kaikkien kaveri ja tykkää touhuta ihmisten kanssa. Hän on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen ja jopa pikkulasten sopii hoitaa ja talutella häntä. Sepi saapui talliimme 2 vuotiaana venäjältä. Sepi on sympaattinen ja ihana keppari.


Yzma

Tässä on Yzma, hän on russponi tamma. Yzma on pirullinen pikku poni. Hän osaa toisinaan myös olla sympaattinen ja kiltti. Hoitaessa yzma on kuin unelma mutta ratsastaessa koettelee todella ratsastajan hermoja. 


Sade

Tässä esittäytyy melko tuore tulokkaamme, Sade. Sade on 7-vuotias nuori ja energinen tamma. Energisyydestä huolimatta Sade pysyy alottelijoidenkin kätösissä. Sade on herttainen, malttavainen ja varma ratsu. 


Taneli

Tässä on Taneli, Taneli on 3-vuotias Irlannincob ori. Tanelin kanssa vielä harjoitellaan ajelua, mutta selässä on oltu muutaman kerran. Taneli on ystävällinen ja hirmu läheisriippuvainen, Tanelin on siis aina pakko päästä niin lähelle kuin mahdollista. Taneli tykkää aina välillä jekkuilla, varsinkin jos sulla on pipo jossa on tupsu, saattaa olla että pipo lähtee kävelemään.


Bob

Tässä on Ponitallin Bob tutummin vain Bob 😊 Bob on suomenpienhevosruuna. Bob on tallin oma kasvatti ja ikää Bobilla on yksitoista vuotta. Bob on luonteeltaan lempeä ja kiltti, hän niinsanotusti on kaikki käy tyyppinen hevonen. Bob on tallilla lasten ja nuorten lempi hevosia juuri luonteensa ja rauhallisuutensa vuoksi 😇 Bob on oikea unelma poni 🦄🐴🐎💗


Make

Tässä on Make hän on kymmenen vuotias oldenburg ruuna. Make on kiltti ja sympaattinen hevonen. Make rakastaa rapsutuksia ja nameja. Make on kaikissa toimenpiteissä kiltti ja melkein nukkuu hoitaessa😅 make on kaikkien keppistelijöiden suosiossa.


Hiiru

Tässä on Hiiru, Hiiru on miniatyyrihevonen. Hiiru on 19-vuotias "nuori" tamma. Pienen kokonsa vuoksi Hiirulla ei ratsasteta, mutta hänen kanssaan voi tehdä kaikkea muuta yhtä kivaa. Hiiru on pienin kepparikerhomme poneista, mutta omaa ehkä suurimman sydämmen ja persoonan. Hiiru on utelias, välillä vähän turhankin utelias, se tepsuttaa aina perässä korvat hörössä katselemassa mitä toiset touhuaa.


Cruella

Tässä on Cruella hän on 22 vuotias shetlanninponi tamma. Cruella on nimensä mukaan pirullinen ja testaa aina ratsastajaansa, mutta kun ratsastaja pysyy tarpeeksi tiukkana cruella kuuntelee ohjeita. Jos cruella kokee olevansa "pomo" se saattaa hoitaessa yrittää näykkiä, cruella on siis oikea tamma mamma .


Pikachu

Tässä on Pikachu hän on vuonohevos ruuna. Pikachu on 14 vuotias ja asunut tallissamme jo kymmenen vuotta , pikachu saapui meille ruotsista neljä vuotiaana. Pikachu on tempperamenttinen mutta samalla suuren sydämen omaava keppari. 


Uljas

Tässä on Uljas Musta "Uljas". Uljas on arabiori ja asunut tallillamme vajaa vuoden. Uljas on vasta kolme ja hänellä ratsastaa hieman edistyneemmät keppistelijät. Uljas kulkee omalla moottorilla ja jarrut ovat usein hukassa joten uljas ei alottelijoille sovi. Hoitaessa uljas on kuitenkin hyvin kiltti ja rauhallinen.


Juno

Tässä on Juno. Hän on suomenhevos tamma. Juno on meidän oma kasvattimme, hän on 5-vuotias ja toimii jo tunti hevosena. Juno onkin iästään huolimatta loistava opetusmestari ja aloittelijoiden lempi ratsu. Juno on luonteeltaan kiltti ja ratsastaessa rauhallinen vaikkakin omaa oman moottorin.